Дамски медицински саба

Ортопедични медицински саба%shop-name%

Разнообразие от медицински саба от естествена кожа с анатомично и ортопедично ходило са обувки, които са идеални за хора, които работят в здравни заведения или други места, където трябва да стоят или ходят дълго време. Тези обувки имат следните характеристики:

  • Анатомично и ортопедично ходило, което следва формата на стъпалото, поддържа правилната стоика и стабилизира ставите. Това помага за предотвратяване на болки в гърба, краката и ходилата, както и за подобряване на кръвообращението.
  • Естествена кожа, която е висококачествена, дишаща и лесна за почистване. Тя също така предпазва краката от инфекции или алергии, които могат да се появят при контакт с телесни течности или химикали.
  • Противохлъзгаща подметка, която осигурява безопасност и увереност на хлъзгави повърхности. Тя също така е издръжлива и не оставя следи по пода.
  • Широката предна част, която дава достатъчно пространство за разпускане на пръстите при оток или умора на ходилата.
  • Различни цветове, размери и модели, които позволяват избор според индивидуалния вкус и нужди на всеки клиент. Можете да изберете от класически или модерни дизайни, ярки или неутрални цветове, закопчаване с велкро или ластик.

Медицинските саба от естествена кожа с анатомично и ортопедично ходило са перфектният избор за всеки, който търси комфорт, здраве и стил в едно. Тези обувки ще ви помогнат да преминете успешно през работния ден, без да усещате умора или болка в краката

Показани са 1-32 от общо 32 артикул(а)

Ние използваме бисквитки, „Научете повече“ или в нашата Политика за Защита на личните данни на уебсайта ни.