Условия за покупки, доставки и връщания

 

Приемане на поръчки

 

Мела 05 Варна ЕООД BG204461979 приема поръчки от своя сайт www.medicinski-drehi.com, по имейл - [email protected] или на телефони 0877 924 129; 0885 149 498.  До 2 часа след изпращане на поръчката ще получите потвърждение от нас по e-mail или по телефон. Ако в рамките на този срок нямате потвърждение, моля да се свържете с нас.

 

Цени и начини на плащане.

 

Всички цени, посочени в българската версия на www.medicinski-drehi.com са в лева, с включен ДДС, франко склада ни в град Варна. Всеки клиент на www.medicinski-drehi.com може да плати своята поръчка с наложен платеж при доставка, плащане с кредитна или дебитна карта чрез MyPOS или по банков път. За всяка поръчка се издава фактура или касов бон. За клиентите желаещи плащане по банков път моля да следват следните стъпки:

- След като получим Вашата поръчка ще ви изпратим Проформа Фактура

- По номера на Проформа Фактурата ще можете да извършите плащането.

- В проформа фактурата ще бъде посочена банковата сметка по която да бъде извършено плащането.

- Ако желаете да платите по банков път, моля да имате предвид, че ще изпратим поръчката Ви след като парите постъпят в нашата банкова сметка. 

 

Срокове за изпълнение на поръчките.

 

Стандартният срок за изпълнение на поръчки е от 2 до 4 работни дни от датата на заявка, изпратена чрез сайта, по имейл или приета по телефона, ако в описанието на продукта не е посочен друг срок. Ако поръчката включва поставяне на надписи чрез бродерия, ситопечат или трансферен печат /брандиране/ на изделията, за дата на заявката считаме датата на получаване на размерите на изделията и файловете за предпечат /логото/.

 

Тегло и опаковки

 

Всички продукти се изпращат грижливо опаковани с подходяща транспортна опаковка, която е включена в цената. Теглото на опаковката (тара) зависи от конкретната поръчка и не е включено в общото нето тегло на продуктите. Обикновено тара теглото е в рамките на 0.200 кг - 1.500 кг.

 

Начин на доставки, срокове и цени

 

Всички доставки се извършват с куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка. За областните градове доставката се извършва в рамките на 1 ден. Доставката на поръчки на стойност над 600 лв с ДДС са безплатни за територията на България. Останалите поръчки се доставят за сметка на клиента. Можете да проверите колко ще Ви струва доставката по ценоразписа на куриерска фирма ЕКОНТ на адрес www.econt.com/tariff-parcel , според общото тегло на Вашата поръчка.

 

Подмяна на стоки

 

Искате да подмените продукт? - Не е толкова сложно :)

Моля информирайте ни за това Ваше решение на  телефони 0877 924 129; 0885 149 498 или на имейл [email protected]  в рамките на 30 дни от датата на доставка. След като ни уведомите следвайте посочените стъпки.

 

1. Моля да обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат подменени единствено в оригиналните им вид и опаковка.

2. Важно е да ни изпратите бележка заедно с продуктите в която да бъде описано как или с какво да бъде подменен продукта / подмяна с друг размер или номер, изпратен е различен продукт от поръчания, смяна с друг артикул/, за да улесните нашата работа по връщането и подмяната.

3. Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането и получаването на продуктите са за Ваша сметка.

Изпратете пратката на адрес град Варна; Западна Промишлена Зона; ул. „ Перла“ N 26; Логистичен Парк Варна за Мела 05 Варна ЕООД с куриерска фирма по избор. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Еконт Експрес. Можете да направите заявка за куриер на телефон 0 7001 7300 на цената на един градски разговор.Можете да изпратите продукта за връщане до следния офис на Еконт Експрес:

гр. Варна

офис на Еконт - Западна Промишлена Зона

За Мела 05 Варна ЕООД

в този случай цената на куриерската услуга която трябва да заплатите ще бъде по-ниска.

4. При изпращане на стоката за подмяна Ви молим, същата да бъде изпратена с опция преглед. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и ако стоката е в оригиналната опаковка и вид продукта ще бъде подменен.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на следните телефони 0877 924 129; 0885 149 498 или на имейл [email protected].

 

Връщане на стока

 

Моля да ни информирате за това Ваше решение на  телефони 0877 924 129; 0885 149 498 или на имейл [email protected]  не по-късно от 30 дни след датата на доставка. След това следвайте посочените по-долу стъпки.

 

1. При получаване на Вашата поръчка ще получите и документ за продажба /фактура или стокова разписка с касов бон/ вътре в пратката.  Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид заедно с фактурата  или стоковата разписка с касовия бон.

 

2.Важно е да ни изпратите бележка в която да е упоменато защо връщате продукта -  изпратен е различен продукт от поръчания, продукта не Ви върши работа и т.н./за да ни улесните при обработката на връщането/.

 

3. Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Изпратете пратката на адрес град Варна; Западна Промишлена Зона; ул. „ Перла“ N 26; Логистичен Парк Варна за Мела 05 Варна ЕООД с куриерска фирма по избор. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Еконт Експрес. Можете да направите заявка за куриер на телефон 0 7001 7300 на цената на един градски разговор. Можете да изпратите продукта за връщане и до следния офис на Еконт Експрес:

гр. Варна

офис на Еконт - Западна Промишлена Зона

За Мела 05 Варна ЕООД

в този случай цената на куриерската услуга която трябва да заплатите ще бъде по-ниска.

4. При изпращане на стоката за връщане, същата трябва да бъде изпратена с опция преглед. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и ако стоката е в оригиналната и опаковка и вид заедно с фактурата  или стоковата разписка с касовия бон ще Ви върнем парите с паричн превод чрез Еконт Експрес до посочен от Вас офис на куриерската фирма. Моля да имате предвид, че разходите по изпращането на паричния превод ще са за Ваша сметка.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на следните телефони 0877 924 129; 0885 149 498 или на имейл [email protected].

 

 

Екипът на https://medicinski-drehi.com Ви благодари, че посетихте нашият сайт.

Ние използваме бисквитки, „Научете повече“ или в нашата Политика за Защита на личните данни на уебсайта ни.