Медицински панталон RICCI  в различни цветове
Медицински панталон RICCI  в различни цветове

Медицински панталон RICCI в различни цветове

39,00 лв.
С вкл. данък
РАЗМЕР
Цвят
  • Тъмно син
  • Сив
  • лайм
  • корал

Бърза поръчка

Описание

Медицински панталон RICCI - удобство и стил за професионалистите в здравеопазването

Ако търсите медицински панталон, който да ви осигури комфорт и практичност, то RICCI е правилният избор за вас. 

RICCI е унисекс панталон, подходящ за мъже и жени, които работят в здравеопазването. Изработен е от лека материя, комбинация от полиестер, вискоза и еластан, която е дишаща, еластична и издръжлива. Материята има плътност 200гр/м², което гарантира, че панталонът не е прозрачен и не се деформира след многократно пране.

Панталонът има широк ластик в талията, който не стяга и не пада, а се адаптира към вашата фигура. За допълнително пристягане можете да използвате добавените връзки, които са в същия цвят като панталона. Крачолите на панталона са с ластик в края, което ви позволява да регулирате дължината и да не стъпвате на панталона.

Панталонът има общо седем джоба, които са достатъчно големи и удобни за съхранение на различни предмети, като телефон, ключове, химикалки, ножици и др. Два от джобовете са предни, два са задни, а три са странични. Един от страничните джобове има цип, който ви предпазва от загуба на ценни вещи.

Панталонът е с кройка тип спортно-елегантен, което го прави изключително функционален както в работна, така и в домашна среда. Можете да го комбинирате с различни туники, тениски, блузи, жилетки или якета, за да създадете свой собствен стил. Панталонът е наличен в различни цветове, които можете да изберете според вашето предпочитание.

Медицински панталон RICCI е идеалният партньор за всички, които искат да се чувстват удобно и красиво. Поръчайте сега и се възползвайте от нашите промоции

Подробности за продукта

Ние използваме бисквитки, „Научете повече“ или в нашата Политика за Защита на личните данни на уебсайта ни.